Meistä

Tarinamme

Caring Starin perustaja Farhia Abdi valittiin vuonna 2020 Vuoden pakolaisnaiseksi. Ponnistelut niin yrittäjänä, terveysalan ammattilaisena kuin 8-lapsisen perheen yksinhuoltajaäitinä vakuuttivat.

Suomen kielen alkeet lähtivät käyntiin Huittisten aikuiskoulutuskeskuksessa ja sen jälkeen löytyivät työt keittiöapulaisena, missä kielitaito kohentui. Opinnot jatkuivat ansiokkaasti ja myöhemmin oli vuorossa sosiaali- ja terveysalan tutkinto.

Farhia on saanut myös Vuoden kukoistaja -tittelin, joka tarkoittaa, että hän tuo ympärilleen iloa, valoa ja loistetta. Kukoistuksellaan hän ruokkii koko tiimin valovoimaisuutta. Hän on henkilö, joka verkostoituu nopeasti ja tuo ympärilleen iloa, suvaitsevaisuutta ja rakkautta. Omien kokemuksiensa ja koulutuksensa ansiosta hän ymmärtää elämän kolhuissa haavoittuneita ihmisiä.

Koko yritys perustuu hänen persoonaansa ja näille lähtökohdille. Kulttuuriin, jossa ikäihmisten kunnioittaminen ja arvostaminen on tärkeää. Ja uskoon, että ihmisiä pitää hoitaa samalla tavalla kuin toivoo, että itsestäkin pidettäisiin huolta.

Farhian toiveena on, että jokainen hänen lapsistaan hankkii oman ”unelmaelämän” ja että hänen yrityksensä saavuttaisi menestystä.

Olet sydämellisen tervetullut asiakkaaksemme!

Osaava henkilöstö
Meidän henkilöstön ammattitaito ja työaika sekä asiakkaan palvelutarve kohtaavat.
Turvallisuus
Henkilöstömme ottaa huomioon keskeiset turvallisuuden näkökulmat. Ennakoimme ja ehkäisemme riskitekijät.
Monipuolista apua
Tarjoamme monipuolista apua, jonka keskiössä on asiakas.
Omaiset
Otamme omaisten huolet ja toiveet huomioon.
Ammattitaidolla

Välittävää hoitoa

Asiakkaan arvostaminen ja kunnioittaminen on meille tärkeää. Huolehdimme asiakkaistamme, tavalla jolla toivoisimme itseämme huolehdittavan.

Caring Star Oy

Sähköposti: info@caringstar.fi

Pulttitie 16 B, 00880 Helsinki

Y-tunnus: 2949903-6

luotettava kumppani
suomen yrittäjät