Siivous Hinnastomme + 27 Alv 24%

Siivouspalvelut:

  • Kotisiivous
  • Toimisto- ja liiketilasiivous
  • Porrassiivous
  • Teollisuussiivous
  • Rakennus- ja remonttisiivous
  • Muuttosiivous
  • Ikkunanpesut
  • Vahaukset ja peruspesut

EPIDEMIA- JA DESINFIOINTISIIVOUS

Siivouksia jatketaan normaalisti avoinna olevissa kohteissa koronaepidemian aikaan. Olemme siirtäneet resursseja desinfiointisiivoukseen ja työntekijöiden koulutukseen erikoistilanteissa. Seuraamme tilannetta tarkasti ja meillä on käytössämme alan parhaat välineet desinfioivaan siivoukseen.

Desinfiointisiivousta täydentämään ja nopeuttamaan meillä on käytössä Nocospray desinfiointilaite ja UniqAir-ilmanpuhdistin. Nocospray desinfioi tilojen pinnat vetyperoksidikuivahöyryllä, joka laskeutuu myös hankalasti saavutettaviin paikkoihin, pehmeille pinnoille ja mm. avattujen laatikoiden sisään desinfioiden ne nopeasti ja tehokkaasti. UniqAir-ilmanpuhdistuslaite suodattaa terveyttä uhkaavat epäpuhtaudet ilmasta. Sen suodattimeen jää automaattisesti koronavirushiukkaset

Takuu 

Mikäli siivoukseen tai vaatteiden hoitoon liittyvää työtä ei ole suoritettu sopimuksen liitteenä olevan työlistan mukaisesti, tehdään se tekemättä jääneeltä tai muuten moitteen alaiselta osalta uudelleen ilman lisäveloitusta asiallista reklamointia vastaan. Työhön liittyvät reklamaatiot tulee tehdä välittömästi, kuitenkin viimeistään seuraavan päivän aikana.

Laskutus 

Sopimusluonteiset tuntityöt laskutetaan kerran kuukaudessa jälkikäteen. Kertaluonteiset palvelut laskutetaan välittömästi palvelun suorittamisen jälkeen. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.Laskutettava minimityöaika on 2 tuntia. Maksuehto 10 Pv netto.

HUOM. Maksukehotuksesta perimme 5 euron ylimääräisen laskutuslisän. Pidätämme oikeuden hinnan- ja toimitusehtojen muutoksiin yhden (1) kuukauden ennakkovaroituksella.

Peruutukset 

Peruutukset ennalta sovituista palveluista tulee tehdä kaksi (2) työpäivää ennen sovittua työpäivää. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme palvelumaksusta 50 %. Samana, eli sovittuna työpäivänä tehdyt peruutukset veloitamme täysimääräisesti.